Jessica:
‘Ik vind Ben en zijn Draak echt heel grappig! Het is ook een heel goed boek om voor te lezen omdat je zo duidelijk de emoties erin beschrijft. En het is geschikt voor jongens en meisjes.

Gabriëlle:
Een echt avonturenboek! Toen ik het las voelde ik me weer even tien. Ik heb het cadeau gedaan aan de dochters van een vriendin (zeven en negen jaar oud) en die hebben het ook met plezier gelezen.

Lotte, redacteur uitgeverij Boekscout:
‘Jouw boek spreekt onmiddellijk tot de fantasie van de jonge lezer. Jouw fijne schrijfstijl draagt hier aan bij. Je hebt een beeldende schrijfstijl, maar beschrijft niet al te veel details, waardoor je het vlotte leestempo behoudt. De omschrijvingen voelen aan als een film en tonen jouw verbeeldingskracht. Als lezer merk ik direct hoe diep het verhaal in jou als auteur zit en hoe goed je over de verhaallijn hebt nagedacht. Ik ben onwijs jaloers op de doelgroep die op mag groeien met dit verhaal!’
Bestel het boek direct bij mij (gesigneerd exemplaar, persoonlijke brief van Ben erbij) via daphne@daphne-doet.nl
of hier (bol.com) of hier (uitgeverij). Let op: de levertijd is tussen de 2 en 5 dagen.
Bestel een gesigneerd exemplaar met een boodschap van Ben:
Wil je een gesigneerd exemplaar en een persoonlijke boodschap van Ben?
Stuur een e-mail om Ben en zijn draak direct bij mij (de auteur, Daphne Spijkstra) naar daphne@daphne-doet.nl.
Geef je het boek cadeau? Vermeld dan ook de naam van de ontvanger voor een persoonlijke brief van Ben.
Het boek kost €18,50 (+ verzendkosten). Na bestelling ontvang je van mij per e-mail een bevestiging met de factuur.
Na ontvangst van betaling wordt het boek verstuurd. Je ontvangt daarvan bericht.

Ken je dat gevoel dat je kookt van woede omdat dingen niet gaan zoals jij wilt?

Wanneer Ben zijn bouwplannen voor de Bédivere-boomhut aan zijn vrienden laat zien, is iedereen enthousiast. Helaas voor Ben houden zijn vrienden zich niet aan zijn plannen en doen ze maar wat. Als zijn moeder óók nog pannenkoeken komt brengen, voelt Ben zijn bloed koken. Dit is niet hoe hij het wil! Dan is het te laat: zijn huid wordt dik en ruw, stekels groeien door zijn shirt op zijn rug en zijn drakenkop vult zich met scherpe tanden. Hij voelt een vurige bal in zijn maag, die langzaam groter wordt en naar zijn keel schiet. Met een oorverdovende brul spuwt Ben de vuurbal uit zijn bek! Iedereen rent gillend weg! Ben blijft verward achter.
De volgende dag zijn de kinderen helemaal niet bang meer en pesten ze Ben door de draak met hem te steken.Na een vervelende dag op school zit Ben verdrietig en wanhopig op de hei, als blijkt dat hij niet de enige is die in een dier verandert als er iets ergs gebeurt. Hij ontmoet andere kinderen, waaronder Katja de Kat en Rinus de Rat. Zij willen Ben helpen en samen gaan ze op zoek naar Bens draak. Maar moet Ben zijn draak verslaan of juist redden? Deel jij het geheim met Ben?