Daphne-doet.nl geeft regelmatig cursussen creatief schrijven. Laat je inspireren!

Hoe maak je van woorden een verhaal of gedicht? Waar haal je je inspiratie vandaan en wat kan je met die inspiratie concreet doen? Hoe schrijf je een dialoog en hoe ontwikkel je een personage?
Heb je vooral heel veel zin in schrijven en wil je oefenen met verschillende vormen van creatief schrijven? Dan is de cursus Creatief Schrijven een mooie start.

Inhoud

De cursus geeft je nieuwe technieken en inzichten die je kan gebruiken voor het schrijven van verhalen en gedichten. In zes lessen van 2 uur oefen je met de basiselementen van creatief schrijven. In iedere les behandelen een nieuw onderwerp of creatieve schrijfvorm, zoals personage, perspectief, tijd, stijl en opbouw van een verhaal, gedichten, afgewisseld met associatie-oefeningen.
Je gaat in de les direct aan de slag, wat we daarna zullen bespreken. Bij deze cursus hoort ook een (korte) huiswerkopdracht waarop je feedback krijgt.

Voor wie?

De basiscursus creatief schrijven is geschikt voor volwassenen. Schrijfervaring hoef je niet te hebben, maar wel ‘schrijfzin’!

Wanneer en waar?

Een nieuwe cursus zal begin 2022 plaatsvinden. Hoe en wanneer is vanwege de onzekerheid rond corona nog niet bekend. Neem contact op voor de mogelijkheden: daphne@daphne-doet.nl

Kosten

De kosten voor de beginnerscursus creatief schrijven liggen rond de € 175 (inclusief BTW), afhankelijk van plaats en vorm.

Deelnemen

Ben je enthousiast geworden en wil je je opgeven? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op via daphne@daphne-doet.nl of via het contactformulier op de contactpagina.
Na inschrijving ontvang je de factuur en volgen verdere instructies.

Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/daphnedoet